Skip to content

Messukävijä on spontaani seikkailija ja rohkea visiönääri

Messukeskuksessa kävi viime vuonna 1,2 miljoonaa kävijää. Yleisölle suunnatuissa messutapahtumissa kävi useita satoja tuhansia kävijöitä. Mutta kuka on messukävijä ja miksi he muodostavat yrityksille kiinnostavan kohderyhmän? Otimme selvää!

Messukävijä tulee toimeen mukavasti ja on kiinnostunut uusista asioista

Messukeskuksen yleisömessujen tyypillinen kävijä on noin 42-vuotias mies tai nainen. Hän on jaksanut kuluttaa koulunpenkkiä hieman pidemmälle kuin keskiverto kansalainen. Ja draivia messukävijällä riittää, hän haluaa edetä urallaan hän katsoo urallaan eteenpäin ja tarttuu rohkeasti uusiin haasteisiin.

”Messukävijää voisikin kutsua oman ryhmänsä mielipidevaikuttajaksi”

Messukävijä on utelias luonteeltaan. Uudet asiat kiinnostavat häntä valtavasti: 71% kävijöistä esimerkiksi seuraa tarkasti teknologian kehitystä ja 40% on yleensä ennen muita perillä siitä, mitä maailmassa tai omalla alalla tapahtuu. Niinpä messukävijää voisikin kutsua oman ryhmänsä mielipidevaikuttajaksi!

”Messukävijä käyttääkin vähän enemmän euroja mukaviin asioihin elämässä”

Messukävijä on aika spontaani kaveri ja innostuu helposti. Messukävijä käyttääkin vähän enemmän euroja mukaviin asioihin elämässä. Mutta vastuullinen pitää olla: Messukävijä haluaa suosia kestävää kehitystä ja vastuullisia yrityksiä.